Velbloud

Chyby u nepřítelských NPC

Moderátoři: World Builder, Dungeon Master, Dungeon Servant

Odpovědět
Uživatelský avatar
Jon
Příspěvky: 2585
Registrován: 2. 4. 2007 10.28
Bydliště: Thalie
Kontaktovat uživatele:

Velbloud

Příspěvek od Jon » 21. 9. 2009 10.41

Včera se mi nepodařilo pomocí "Animal empathy" ochočit si obyčejného velblouda. Vyskočila systémová hláška ve smyslu "Ovládnout lze pouze neutrální či nepřátelské zvíře.…"
Kraki Skengdrang

KaTo
Příspěvky: 932
Registrován: 15. 2. 2007 12.34
Bydliště: Severní okraj Středozemě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo » 21. 9. 2009 19.03

Stávalo se mi (hledaje v mých "druidích" pamětech) něco podobného, pokud:
1) zvíře už "utišil" a/nebo "ochočil" jiný "druid". Tj. na zvířátku zůstal tag, že je někoho jiného.
2) jednalo se o vyvolané zvíře, byl na něm tag, že je kouzelníka.
3) do zvířete byl vtělený DS/DM a šmíroval skrz něj :bigwink: okolní svět.
Obrázek

Uživatelský avatar
Nalk
Příspěvky: 2763
Registrován: 12. 2. 2007 18.50
Bydliště: Jižní Morava - Znojmo a Brno - stále 100% jižan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk » 23. 9. 2009 19.22

obrana před únosem nákladních a jízdních zvířat? Vzpomínám že jsem takhle jednou čorknul Alkraninu Šupinku a jako běžného vlka jsem pak koně ztratil na přechodu :megalol:

EDIT: KaTova varianta číslo 1 je dosti nereálná..když si propočtem počet aktivních druidů na Desce .. plus to nějak protřídíme dle rozmístění v rámci království/ostrovu/říše :bigwink:
Naposledy upravil(a) Nalk dne 24. 9. 2009 15.34, celkem upraveno 1 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar

Uživatelský avatar
Jon
Příspěvky: 2585
Registrován: 2. 4. 2007 10.28
Bydliště: Thalie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon » 24. 9. 2009 0.23

Psal jsem "obyčejný velbloud". Ne nákladní.
Žádná z možností, kterou psal KaTo nepřipadá v úvahu (kromě 1).
Kraki Skengdrang

Odpovědět